Бабусині страви: "Торт із згущеним молоком"

Бабусині страви: "Торт із згущеним молоком"

Інгредієнти:

  • 12 вафельних коржів
  • 200 гр вареного згущеного молока (або іриски)
  • 200 гр вершкового масла
  • ванілін
  • Для шоколадної помадки нам потрібно:
  • 150 гр шоколаду
  • 4 ст. л сметани (нежирної)
  • 2 ст. л цукру
  • 20 гр вершкового масла

  • Спосіб приготування:

    Робимо крем збиваючи варене згущене молоко з вершковим масло та ваніліном.
    Готовим кремом змащуємо усі коржі, формуємо торт. Крем варто намащувати тоненьким шаром.

    Верхівку торта необхідно змастити шоколадною помадкою. Для цього кладемо поламаний шоколад у невеличку каструльку, додаємо сметану, цукор та вершкове масло. Варимо постійно помішуючи до закипання. Після цього даємо декілька хвилин охолонути і змащуємо наш тортик отриманою шоколадною помадкою.