Бабусині страви: "Тушковані курячі шлунки з грибами в мультиварці"

Бабусині страви: "Тушковані курячі шлунки з грибами в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 450 грам печериць
  • 650 грам курячих шлунків
  • 200 грам сметани
  • 2 ріпчасті цибулини
  • Соняшникова олія
  • 1 морква
  • Спеції, сіль за смаком

  • Спосіб рпиготування:

    Крок перший. Очищаємо курячі шлунки, ретельно промиваємо їх у проточній воді і кладемо в каструлю. Заливаємо їх водою, відварюємо близько години, до повної готовності, щоб пупки стали м'якими.

    Крок другий. Розморожуємо гриби (якщо вони заморожені), зливаємо воду, промиваємо їх гарненько, нарізаємо скибочками. Остигнули курячі шлунки нарізаємо смужками або шматочками.

    Крок третій. Нарізаємо дрібно цибулю, моркву чистимо, а після натираємо на тертці. Обсмажуємо моркву з цибулею в мультиварки в режимі * випічка *.

    Крок четвертий. Змішуємо курячі шлунки, готові овочі та гриби в одному посуді. Заливаємо їх сметаною, посипаємо сіллю з перцем по своєму смаку, перемішуємо.

    Крок п'ятий. Якщо маса виходить дуже густою, доливаємо до неї ще півсклянки кип'яченої води. Включаємо режим гасіння в мультиварці на одну годину. Тушковані курячі шлунки з грибами готові!