Бабусині страви: "Тушкована червонокачанна капуста"

Бабусині страви: "Тушкована червонокачанна капуста"

Інгредієнти:

  • червонокачанна капуста - 600 г
  • білокачанна кисла капуста - 600 г
  • чорнослив - 100 г
  • олія - 2 ст. ложки
  • цукор - 1 ст. ложка
  • кмин - 1 ч. ложка
  • сіль - щіпка

  • Спосіб приготування:

    В товстостінну форму для запікання налийте олію, викладіть квашену капусту. Зверху викладіть нашатковану червону капусту. Накрийте кришкою або фольгою тушкуйте в духовці при температурі 190 °C 30 хвилин.

    Потім додайте цукор, сіль, кмин. Перемішайте, можете додати 2-3 ст. ложки води, накрийте і тушкуйте ще 30 хвилин.

    Додайте чорнослив, промитий і нарізаний смужками. Перемішайте, накрийте і тушкуйте ще 30 хвилин.