Бабусині страви: "Тушкована риба в томатно-морквяному соусі"

Бабусині страви: "Тушкована риба в томатно-морквяному соусі"

Інгредієнти:

  • філе телапії - 400 г
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 2 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • томатна паста - 3 ст. л.
  • яблуко кисле - 1 шт.
  • олія для смаження, сіль, перець, спеції за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати. Обсмажити в олії протягом 5 хв. в глибокій сковороді (або в сотейнику). Додати порізані помідори, посолити, поперчити.

    2. Філе телапії помити нарізати крупними шматками, посипати спеціями, залишити на кілька хвилин маринуватися. Покласти на сковороду до моркви з цибулею.

    3. Яблуко натерти на крупній тертці. Покласти його в сковороду, додати томатну пасту. Перемішати, тушкувати протягом 15 хв. Подавати разом з соусом.