Бабусині страви: "Тушкована телятина з грибами та морквою"

Бабусині страви: "Тушкована телятина з грибами та морквою"

Інгредієнти:

  • телятина - 0,5 кг
  • цибуля - 1 шт
  • морква - 3 шт
  • вода - 0,5 стакана
  • оливкова олія
  • тимьян - 1 ч.л.
  • сіль
  • перець
  • паприка
  • коріандр
  • гриби - 200 г


  • Спосіб приготування:

    1. Порізати мілко цибулю, а моркву - півкільцями. Протушкувати на олії цибулю з морквою.

    2. На сухій сковорідці підсмажити порізану кубиками телятину.

    3. Перекласти у каструлю овочі та телятину. Залити водою. Додати спеції. Тушкувати 1 годину.

    4. Гриби порізати четвертинками. Додати до телятини. Тушкувати 20 хв. Подавати з салатами.