Бабусині страви: "Угорський гуляш"

Бабусині страви: "Угорський гуляш"

Інгредієнти:

  • яловичина - 2 кг
  • цибуля - 4-5 шт
  • часник - 3 зубці
  • олія - 60 мл
  • бульйон - 1 л
  • томатна паста - 120 г
  • мелена паприка - 4 ст. ложки
  • насіння чебрецю, чорний мелений перець і сіль - за смаком
  • зелень петрушки - для прикраси

  • Спосіб приготування:

    М’ясо поріжте великими кубиками.

    Цибулю і часник подрібніть.

    Обсмажте цибулю на олії до легкого золотистого кольору. До цибулі додайте часник, паприку, сіль, перець, насіння кмину, перемішайте.

    Змішайте бульйон і томатну пасту, дайте закипіти і зменшіть вогонь до мінімуму.

    Додайте м’ясо і готуйте, не накриваючи кришкою, близько 1-1,5 години.

    Посипте гуляш подрібненою зеленню петрушки і подавайте з улюбленим гарніром.