Бабусині страви: "Відкриті пиріжки з яблуками"

Бабусині страви: "Відкриті пиріжки з яблуками"

Інгредієнти:

  • яблука - 150 г
  • домашній сир - 250 г
  • яйце - 1 шт
  • цукор - 40 г
  • ванільний цукор - 0,5 ч. ложки
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка
  • борошно - 150 г

  • Спосіб приготування:

    Яблука очистіть і дрібно поріжте.

    Сир змішайте з яйцем, додайте цукор, ванільний цукор і розпушувач.

    Невеликими порціями додайте борошно.

    На стіл насипте трохи борошна, покладіть столову ложку тіста і зробіть руками коржики, обвалявши їх у борошні з обох сторін.

    У центр коржика покладіть чайну ложку яблук і надайте пиріжкам форму човника, защипніть краї, а серединку залиште відкритою.

    Деко застеліть пекарським папером, перекладіть на нього пиріжки і випікайте в духовці при температурі 200-220 °C приблизно 30 хвилин.

    За бажанням, яблука можна присипати зверху корицею або ваніллю.