Бабусині страви: "Вірменський соус"

Бабусині страви: "Вірменський соус"

Інгредієнти:

  • 3 ст.ложкм томатної пасти(іран)
  • 1 ч.л дрібної солі
  • 1 ч.л. цукор
  • 1/4 кавової ложечки чорний перець
  • 1/4 кавової ложечки червоний перець
  • 50 гр.води
  • 1 велика цибулина ( дрібно нашаткована в ручну!!)
  • 4 зубчиків часнику ( дрібно нашатковані в ручну!!)
  • 3 ст.ложки оливкової олії
  • пучок кінзи

  • Приготування вірменського соусу:

    Всі інгридієнти перемішати. Цибулю і часник краще порубати в ручну, не користуватися терками. Поставити в холодильник години на чотири, щоб усі продукти "подружилися". Вірменський соус готовий.