Бабусині страви: "Вівсяні оладки"

Бабусині страви: "Вівсяні оладки"

Інгредієнти:

  • борошно вівсяне - 2 склянки
  • яйця - 2 шт.
  • цукор (бажано коричневий) - 3 ст. л.
  • кефір - 2 склянки
  • розпушувач - 2/3 ч.л.

  • Спосіб приготування:

    1. Змішати всі інгредієнти у глибокій мисці. Ретельно перемішати. В разі необхідно використати міксер.

    2. Розігріти пательню (обов'язково з антипригарним покриттям). Викладати тісто столовою ложкою на пательню. Ні масло, ні олію не використовуємо - зайві калорії. Крім того, оладки виходять з гарною однорідною поверхнею. Смажимо на маленькому вогні.

    3. Як почали з'являтись бульбашки на поверхні оладки, перегортаємо її на другий бік, а за 5-10 секунд знімаємо з пательні.