Бабусині страви: "Вівсяно-медове печиво з сухофруктами"

Бабусині страви: "Вівсяно-медове печиво з сухофруктами"

Інгредієнти:

  • мед: 250 г
  • вівсяні пластівці: 200 г
  • курага: 100 г
  • чорнослив без кісточок: 100 г
  • родзинки: 100 г
  • грецькі горіхи: 100 г
  • ванільний цукор: 1 пачка
  • коньяк: 2 ст. ложки
  • кориця: 1 ч. ложка

  • Спосіб приготування:

    Змолоти вівсяні пластівці в кавомолці чи блендері до стану борошна, або ж використати одразу вівсяне борошно. Горіхи, курагу, чорнослив та родзинки подрібнити.

    В окрему миску влити мед та перемішати з вівсяним борошном. Додати порізані сухофрукти, корицю, ванільний цукор, коньяк та ретельно перемішати. Залишити суміш постояти 15-20 хвилин, щоб вівсянка набухла.

    Застелити деко папером для випічки та викладати печиво на деко, формуючи чайною ложкою маленькі кружечки.Випікати печиво в розігрітій до температури 180ºС духовці протягом 15 хвилин.