Бабусині страви: "В’ялена куряча грудка"

Бабусині страви: "В’ялена куряча грудка"

Інгредієнти:

  • куряча грудка - 3 шт
  • часник - 4 зубці
  • чорний мелений перець - 4 ч. ложки
  • червоний мелений перець - 2,5 ч. ложки
  • солодка мелена паприка - 1 ст. ложка
  • сіль - 3 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Змішайте сіль, чорний мелений перець, червоний мелений перець, паприку.

    Курячі грудки помийте, просушіть паперовим рушником, ретельно натріть пряною сумішшю. Викладіть грудки в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 24 години.

    Через добу, промийте грудки під холодною проточною водою, ретельно змийте спеції і висушіть за допомогою паперового рушника.

    Курячі грудки натріть подрібненим часником і невеликою кількістю чорного меленого перцю.

    Загорніть м’ясо в чисту тонку тканину (можна в марлю або вафельний рушник) і поставте в холодильник ще на 24 години.