Бабусині страви: "Вафельні трубочки з суничне-заварним кремом"

Бабусині страви: "Вафельні трубочки з суничне-заварним кремом"

Рецепт знайомих вафель з дивовижною начинкою. Ягоди, звичайно, підійдуть будь-які. Особливо такі вафлі люблять діти.

  • Молоко - 200 г
    Жовток яєчний - 2 шт
    Цукрова пудра - 20 г
    Цукор ((в тісто - 250 г; в крем - 30 г)) - 280 г
    Борошно ((в тісто - 250 г; в крем - 20 г)) - 270 г
    Масло вершкове ((в тісто - 250 г; в крем - 70 г)) - 320 г
    Яйце куряче - 5 шт
    Суниця (заморожена) - 100 г

  • Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплене масло, цукор, просіяне борошно. Білки збити в піну і ввести обережно в тісто.
    Випікаємо вафлі в електровафельніцу. Остужаем на решітці.
    Заварний крем я робила в мікрохвильовці за рецептом іррез. Величезне їй спасибі! Жовтки розтерти з цукром і цукровою пудрою, додамо борошна, молока. Все розмішати і поставити в мікрохвильову піч на 3-4 хвилини, помішуючи через кожну хвилину.
    Суницю злегка подрібнити блендером, додати трохи цукрової пудри і ввести в охолоджений крем. Додати вершкового масла і збити.
    Наповнюємо наші трубочки, прикрашаємо суницею.