Інгредієнти:
Банани - 3 шт.
Олія - 1-2 ст.л.
Папір для випічки
Деко 30 * 35
Рушник
Цукор для посипання рушника
Горіхи для прикраси (за бажанням!)
Спосіб приготування:
Приготувати тісто: згущене молоко збити з яйцем.
Додати ванілін, соду і борошно. Вимісити.
Вилити тісто в підготовлене і застелене папером деко. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 10-12 хвилин. Готовність перевірити лучиною.
В цей час підготувати крем: розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком і ваніллю.
Банани нарізати так: залишити чотири шматочки розміром приблизно по 5-7 см. Інші нарізати на дрібні шматочки.
Рушник розстелити, посипати цукром, викласти на нього бісквіт. Дати охолонути.
Потім перекласти бісквіт на папір для випічки і змастити кремом підготовленим (частину залишити для обмазки рулету!). Розкласти банани.
Згорнути в рулет. Змастити кремом, що залишився.
За бажанням прикрасити горіхами або безешними крихтами. Поставити в холодильник на 2-3 години.
Нарізати порційно (за бажанням).
Пригощайтеся!