Бабусині страви: "Ванільний рулет з бананово-вершковою начинкою"

Бабусині страви: "Ванільний рулет з бананово-вершковою начинкою"

Інгредієнти:

  • Для бісквіта:
  • Молоко згущене - 170 гр.
  • Яйця - 1 шт
  • Борошно - 70 гр.
  • Сода - 1/3 ч.л.
  • Ванілін - 1,5 гр.
  • Для крему:
  • Молоко згущене - 150 гр.
  • Вершкове масло - 110 гр.
  • Ванілін - 1,5 гр.
  • Ще:
    Банани - 3 шт.
    Олія - ​​1-2 ст.л.
    Папір для випічки
    Деко 30 * 35
    Рушник
    Цукор для посипання рушника
    Горіхи для прикраси (за бажанням!)

  • Спосіб приготування:

    Приготувати тісто: згущене молоко збити з яйцем.
    Додати ванілін, соду і борошно. Вимісити.
    Вилити тісто в підготовлене і застелене папером деко. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 10-12 хвилин. Готовність перевірити лучиною.
    В цей час підготувати крем: розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком і ваніллю.

    Банани нарізати так: залишити чотири шматочки розміром приблизно по 5-7 см. Інші нарізати на дрібні шматочки.
    Рушник розстелити, посипати цукром, викласти на нього бісквіт. Дати охолонути.
    Потім перекласти бісквіт на папір для випічки і змастити кремом підготовленим (частину залишити для обмазки рулету!). Розкласти банани.

    Згорнути в рулет. Змастити кремом, що залишився.
    За бажанням прикрасити горіхами або безешними крихтами. Поставити в холодильник на 2-3 години.
    Нарізати порційно (за бажанням).
    Пригощайтеся!