Бабусині страви: "Ванільно-шоколадне суфле"

Бабусині страви: "Ванільно-шоколадне суфле"

Інгредієнти:

  • Для білого шару:
  • Макадамія або кедрові горішки - 1/2 стакана
  • Вода - 1/2 стакана
  • Мед або сироп - 2 столових ложки
  • Ваніль або кориця - до смаку
  • Для темного шару:
  • Макадамія або кедрові горішки - 1/2 стакана
  • Вода - 1/2 стакана
  • Мед або сироп - 2 столових ложки
  • Какао-масло - 1 столова ложка

  • Спосіб приготування:

    Для білого шару нам буде потрібно змішати: кедрові горішки, воду, мед, какао-масло та ваніль або корицю.

    Для темного шару нам буде потрібно змішати: кедрові горішки, воду, мед, кероб, та ваніль.

    Шари ми викладаємо один за іншим, зеброю в прозорий посуд. А зверху прикрашаємо все тим же кремом, тільки з домішкою, наприклад, кокоса або ж ягоди для контрастності.

    В білий шар можна також додавати м'яту, а в темний мускатний горіх.