Бабусині страви: "Вермішель з телятиною і овочевим бульйоном"

Бабусині страви: "Вермішель з телятиною і овочевим бульйоном"

Інгредієнти:

  • вермішель 300 гр.
  • телятина 200 гр.
  • морква 1 шт
  • цибуля біла 2 шт.
  • Корінь селери 50 гр.
  • гілочка чебрецю
  • половина пучка петрушки
  • білий перець 1 ч.л.
  • сіль 3 ч. л.
  • лист лавровий 1 шт

  • Спосіб приготування:

    Розігріти в сковороді оливкову олію, обсмажити в ній телятину на невеликому вогні 20 хвилин. Далі додати нарізані півкільцями цибулю і смужками моркву, протушкувати 5-6 хвилин, додати корінь селери і гілочку чебрецю (цілі). Перемішати і тушкувати 5 хвилин, далі залити окропом, додати спеції та із закритою кришкою тушкувати 20 хвилин до приготування (вода повинна зменшиться в 2 рази). Отриманий соус не протираючи залити в відварені макарони і розкласти по порціях.