Бабусині страви: "Яблучна аджика"

Бабусині страви: "Яблучна аджика"

Інгредієнти:

  • Неочищені яблука 700 г.
  • Часник 70 г.
  • Корінь селери 135 г.
  • Цукор 30 г.
  • Сіль 20 г.
  • Мелена паприка 4 г
  • Чилі мелений 2 г
  • петрушка

  • Спосіб приготування:

    Яблука очистити, видалити серцевину, дрібно нарізати. Залити водою і поставити на вогонь. Гасити поки яблука не перетворяться в пюре.
    Селера кореневої, листя петрушки, часник пропустити через м'ясорубку. Додати до яблучного пюре і проварити ще 10 хвилин. Потім додати сіль, цукор, мелену паприку, мелений чилі. Проварити хвилину.