Бабусині страви: "Яблучний кекс з корицею"

Бабусині страви: "Яблучний кекс з корицею"

Інгредієнти:

  • йогурт без наповнювача - 200 г
  • коричневий цукор - 200 г
  • яйця - 3 шт
  • борошно- 150 г
  • порошок для печива - 1 ч. ложка
  • кориця - дрібка
  • яблука великі - 2 шт

  • Спосіб приготування:

    1. Ретельно перемішати йогурт з коричневим цукром, поки він повністю не розчиниться.

    2. Додати яйця і дуже добре перемішати.

    3. Просіяти борошно, порошок для випічки, корицю. Акуратно ввести в тісто.

    4. Яблука нарізати скибками і з’єднати з тістом.

    5. Тісто покласти в холодильник на декілька годин.

    6. Розігріти духовку до 180 ° C, вистелити форму пергаментним папером та присипати панірувальними сухарями. Вилити тісто у форму.

    7. Випікати пиріг близько 45 хвилин, поки поверхня не стане золотистою, а пиріг не стане сухим у середині.