Бабусині страви: "Яблучно-буряковий салат з хроном та корицею"

Бабусині страви: "Яблучно-буряковий салат з хроном та корицею"

Інгредієнти:

  • буряк - 300 г
  • яблуко - 1 шт
  • сметана - 50 г
  • мелена кориця - 3 г
  • хрін (корінь) - 10 г
  • сіль - 2 щіпки
  • цукор - 3 г
  • зелень петрушки - для прикраси

  • Спосіб приготування:

    Яблуко очистіть, поріжте брусочками.

    Хрін дрібно натріть на тертці.

    Для соусу змішайте сметану, сіль, цукор, корицю.

    Буряк натріть на крупній тертці.

    Змішайте яблука, соус, буряк.

    Перед подачею прикрасьте салат зеленню петрушки.