Бабусині страви: "Яблука, фаршировані курячим філе"

Бабусині страви: "Яблука, фаршировані курячим філе"

Інгредієнти:

  • 5 великих яблук твердих сортів
  • 200 г курячого філе
  • 2 ст. л. майонезу
  • 4 ч. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. тертих сухарів
  • сіль
  • перець
  • петрушка для прикраси
  • тертий сир

  • Спосіб приготування:

    1. Куряче філе наріжте дуже дрібними кубиками. Одне яблуко очистіть від шкірки і наріжте дуже дрібно.

    2. Змішайте куряче філе, яблуко, майонез, посоліть, поперчіть.

    3. Чотири яблука вимийте і зріжте шапочки з хвостиками, щоб вийшли капелюшки. Акуратно вийміть серцевину і трохи м'якоті і наповніть яблука фаршем. У середину фаршу кожного яблука вставте шматочок вершкового масла, посипте сухарями та сиром, накрийте яблучними кришечками.

    4. Поставте яблука на деко нещільно один до одного і випікайте 20-25 хвилин, не більше, інакше лопнуть, а куряче філе готується швидко.