Бабусині страви: "Яловичина по-мексиканські"

Бабусині страви: "Яловичина по-мексиканські"

Інгредієнти:

  • яловичина 1 кг
  • перець болгарський 3 шт.
  • кукурудза 300 г
  • червона консервована квасоля 300 г
  • цибуля червона 1 шт.
  • вино сухе червоне 100 мл
  • перець чилі 1 шт.
  • часник 3 зубчики
  • перець чорний горошок 10 шт.
  • перець духм'яний горошком 5 шт.
  • перець рожевий горошок 10 шт., насіння коріандру ½ ч. л., майоран сушений ½ ч. л., орегано сушений ½ ч. л.

  • Готуємо разом:

    Яловичину помити, обсушити і нарізати середніми шматками поперек волокон.

    Обсмажити в чаші мультиварки протягом 10-15 хвилин, потім додати цибулю і смажити ще 3 хвилини.

    Додати 100 мл вина і 150 мл води, посолити. Готувати на режимі ГАСІННЯ 1 годину.

    Подрібнити прянощі.

    Перці помити, видалити насіння і нарізати великою соломкою. У мене червоний, жовтий і помаранчевий перці.

    По закінченні режиму ГАСІННЯ додати до м'яса перці і кукурудзу. Кукурудзу можна брати консервовану з банки. У мене заморожені качани. Тушкувати ще 15 хвилин. При необхідності додати трохи води, якщо вона вся википить.

    Через 15 хвилин додати квасолю, приправити спеціями, при необхідності додати ще трохи солі за смаком. Посипати рубаним часником і рубаним перцем чилі. Готувати ще 7-10 хвилин.