Бабусині страви: "Яловичина, тушкована у сидрі"

Бабусині страви: "Яловичина, тушкована у сидрі"

Інгредієнти:

  • яловичина: 600 г
  • сидр: 300 мл
  • селера: 1 стебло
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • кориця: 1 паличка
  • помідори: 3 шт.
  • сіль, спеції за смаком

  • Спосіб приготування:

    М’ясо нарізати кубиками, покласти в сотейник чи товстостінну каструлю, обсмажити в олії до випарювання соку. До м’яса додати нарізані цибулю, моркву та стебло селери. Смажити 10 хв.
    Помідори нарізати кубиками, додати до решти інгредієнтів, тушкувати 10 хв. Залити сидром, запікати у духовці при 200 °С 2 години.