Бабусині страви: "Яловичина в вині з пряними травами"

Бабусині страви: "Яловичина в вині з пряними травами"

Інгредієнти:

  • Яловичина пісна 500-700гр
  • Ароматне масло на травах 2-3ст.ложкі
  • Соєвий соус, перець за смаком
  • Вино червоне 100мл

  • Спосіб приготування:

    1. Для початку кілька слів про олію: в баночку кладемо пару столових ложок ароматних трав (італійські і т.п.) заливаємо маслом і даємо пару днів настоятися.
    2. М'ясо нарізаємо на шматки товщиною 2см.
    3. До м'яса додаємо соєвий соус, ароматне масло, перець, перемішуємо, даємо хвилин 30 промаринуватися або ж маринуємо вранці, а смажимо до вечері, але тоді прибираємо м'ясо в холодильник.
    4. Смажимо на олії з одного боку до рум'яної скоринки, перевертаємо, вливаємо вино, накриваємо кришкою і готуємо до м'якості.
    5. Подаємо гарячим, прямо зі сковороди, на гарнір обирайте картоплю або капустяний салат.