Бабусині страви: "Яловичина з чорносливом і корицею"

Бабусині страви: "Яловичина з чорносливом і корицею"

Інгредієнти:

  • яловичина: 500 г
  • морква: 2 шт
  • цибуля: 1 шт.
  • чорнослив без кісточок: 70 г
  • червоне сухе вино: 125 мл
  • олія: 50 мл
  • борошно: 1 ст. ложка
  • мелена кориця: ¼ ч. ложки
  • зелень, чорний мелений перець та сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Яловичину помити, нарізати шматочками середнього розміру і обсмажити у половині олії.

    2. Моркву та цибулю почистити. Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і разом обсмажити у решті олії до прозорості цибулі. Додати сіль, чорний мелений перець, корицю і борошно, розведене у вині. Кілька хвилин покип’ятити і залити цим соусом яловичину.

    3. Чорнослив добре промити і додати до м’яcа. Тушкувати 40-50 хвилин, за необхідності доливаючи гарячу воду. Подавати страву гарячою, посипавши подрібненою зеленню за смаком.