Бабусині страви: "Яйця, фаршировані печінкою тріски"

Бабусині страви: "Яйця, фаршировані печінкою тріски"

Інгредієнти:

  • яйця - 7 шт.
  • печінка тріски - 1 банка (маса нетто 230 г)
  • ріпчаста цибуля - 50 г
  • зелень петрушки (без стебел) - півпучка (невеликого)
  • майонез - 1 ст. л.
  • чорний мелений перець
  • сіль (при потребі)

  • Цибулю почистити і порізати дрібненькими кубиками.
    Цибулю залити окропом на 1 хв., щоб вона зм’якла. Потім воду злити, цибулю трошки посолити і скропити оцтом.
    Зелень петрушки дрібно посікти ножем.
    Яйця зварити натвердо, почистити, розрізати навпіл.
    Відділити жовтки від білків. Жовтки викласти в посудину і добре розім’яти виделкою.
    Після цього до жовтків додати печінку тріски (без олії) і знову все добре розім’яти.
    Потім додати зелень петрушки, майонез, цибулю, поперчити, перемішати і, при потребі, посолити.
    Отриманою масою нафарширувати білки. Яйця фаршировані печінкою тріски готові.