Бабусині страви: "Йогурт в мультиварці"

Бабусині страви: "Йогурт в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 йогурт *Активія* (для закваски)
  • 1 літр молока

  • Спосіб приготування:

    Розігріваємо на плиті молоко до температури 41оС. Додаємо до нього баночку йогурту, ретельно все перемішуємо.
    Отриману рідину розливаємо по банках або стаканчиках.

    Застеляємо дно чаші для мультиварки силіконовим килимком або кухонної серветкою. Ставимо в неї баночки з йогуртом. Заливаємо їх водою з температурою 41оС.
    Тепер закриваємо мультиварку кришкою, включаємо режим * підігрів * на 15 хвилин. Потім чекаємо одну годину і знову включаємо на 15 хвилин.
    Знову чекаємо 1 годину, а потім перекладаємо баночки з йогуртом до повного охолодження в холодильник.
    Для приготування фруктового йогурту, беремо замість класичної * Активії * - фруктову. Таким чином, виходить дуже корисний і смачний йогурт!