Бабусині страви: "Юшка з риби"

Бабусині страви: "Юшка з риби"

Ця страва є традиційним гарячим рибним блюдом.

Інгредієнти:

  • Щука 150 грам
  • Філе сома 150 грам
  • Невеликий картопля 5 шт.
  • Невеликі цибулини 2 шт
  • Вершкове масло 50 грам
  • Сіль, перець (за смаком)
  • Лавровий лист (за смаком)

  • Процес приготування:

    • Щуку очистимо від луски і нутрощів, промиємо. Потім поміщаємо в каструлю і заливаємо водою. Додаємо лавровий лист, горошок запашного перцю і варимо рибу до готовності.

    • Проціджуємо отриманий бульйон, а щуку розрізаємо на шматочки.

    • Чистимо цибулю і картоплю. Дрібно нарізаємо філе сома.

    • У киплячий рибний бульйон додаємо цибулю і картоплю, доводимо до кипіння. Збавляти вогонь і варимо 5 хвилин.

    • Додаємо в каструлю шматочки щуки, сома, вершкове масло. Солимо за смаком і варимо ще 10 хвилин. Знімаємо з вогню.

    • Даємо усі настоятися 8 хвилин під кришкою. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою і подаємо на стіл. Смачного!