Бабусині страви: Закуска «Дзвіночки»

Бабусині страви: Закуска «Дзвіночки»

Здивуйте гостей смачною та оригінальною закускою. Дзвіночки легко готуються та оригінально виглядають.

  • Інгредієнти:
    варена ковбаса (або шинка) - 100 г,
    сир - 50 г,
    морква - 1-2 шт.,
    часник - 1 зубець,
    майонез - для заправки.

  • Спосіб приготування:
    Шинку поріжте тонкими пластинами. З кожної пластинки скрутіть трубочку-дзвіночок і заколіть шпажкою або зубочисткою.
    Приготуйте начинку. На дрібній тертці натріть сиру моркву, сир і часник, перемішайте і заправте майонезом.
    Наповніть дзвіночки начинкою.
    Смачного!