Бабусині страви: Закуска "Еклерчики"

Бабусині страви: Закуска "Еклерчики"

Інгредієнти:

  • вода (для еклерів) - 2 скл.
  • масло вершкове (для еклерів) - 200 г
  • борошно пшеничне (для еклерів) - 2 скл
  • сіль (для еклерів) - 0,5 ч. л.
  • цукор-пісок (для еклерів) - 2 ст. л.
  • яйце куряче (для еклерів 8-9шт, для начинки-2шт) - 11 шт
  • гриби свіжі (начинка) - 800 г
  • вершки (начинка) - 150 г
  • сир плавлений (начинка) - 300 г
  • масло вершкове (начинка) - 50 г
  • спеції (начинка)
    яйце куряче - 2 шт

  • Спосіб приготування:

    Першим ділом готуємо тісто для еклерів. Для цього беремо 2 склянки теплої води, додаємо 0,5 ч.л.солі, 2 ст.л. цукру, 200г масла, і кипятимо. Когда все це закипить, всипаємо 2 склянки борошна і добре размішуємо. Нехай прокипить 1 хвилину. (помішувати постійно). Коли тісто трохи охолоне, додавати по 2 яйця і при цьому добре вимішувати. Розмішувати до тих пір, поки тісто не стане в'язким. Потім пекарський лист змастити маргарином і викласти тісто, або ложкою, або кондитерським шприцем. Випікати 15-20 хв на середньому вогні .Когда булочки печуться, духовку не відкривати! Коли еклери готові, ми займаємося начинкою. Дя цього нарізаємо печериці та цибулю, обсмажуємо їх на вершковому маслі. Когда гриби майже готові, ми їх солимо і перчимо, і додаємо до них вершки. Через 2-3 хвилини додаємо плавлений сир і даємо йому розплавитися . Добре все перемішуємо і додаємо збиті яйца.Когда додали яйця, то перемішуємо постійно. Начинка готова. Тепер займемося наповненням еклерів. Для цього робимо розріз збоку і наповнюємо еклерчики фаршем. Тепер розкладаємо їх на тарілку і прикрашаємо.