Бабусині страви: "Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»"

Бабусині страви: "Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»"

Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні» - смачна та легка вечеря.

  • Інгредієнти:
    цукіні (або кабачки) - 2 шт.,
    печериці - 500 г,
    імбир - шматочок,
    мед - 0,5 ч. ложки,
    гірчиця - 1 ч. ложка,
    оливкова олія - 2 ст. ложки,
    зелень кропу і петрушки - 0,5 пучка,
    часник - 2 зубці,
    приправа для салатів (сушена зелень) - 2 пакетика,
    сіль, чорний мелений перець, коріандр, мелений мускатний горіх за смаком.

  • Спосіб приготування:
    Кабачки або цукіні поріжте на шайби (не соліть). Сковороду змажте олією, викладіть в один ряд цукіні і підсмажте з двох сторін.
    Гриби поріжте пластинками і обсмажте.
    Приправу для салатів змішайте з 2 ст. ложками води, олією, медом, гірчицею, тертим імбиром, пропущеним через прес часником, сіллю, перцем, коріандром і мускатним горіхом.
    Готові шайби цукіні зніміть зі сковороди і викладіть в пластиковий контейнер, полийте соусом і посипте подрібненою зеленню. Потім викладіть гриби, полийте соусом, посипте зеленню. Чергуйте шари кілька разів.