Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе нарізати на великі шматки, обсушити.
2. Цибулю нарізати половинками.
3. Моркву натерти на середній тертці.
4. В поліетиленовий пакет покласти борошно, сіль, приправу і перемішати. Покласти в пакет шматки риби і акуратно перемішати в суміші так, щоб всі шматки рівномірно вкрилися борошном. Надлишки борошна струсити.
5. На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити рибу до золотистого кольору.
6. Форму для запікання змастити маслом, викласти в неї обсмажену рибу.
7. У сковороді, де смажилася риба - обсмажити цибулю та моркву. Обсмажені овочі викласти на рибу.
8. Змішати майонез, тертий сир і розбавити водою до консистенції негустої сметани.
9. Отриманою сумішшю залити рибу.
10. Поставити запікати в нагріту духовку при 200гр 20-25 хв.