Бабусині страви: "Закуска рибна"

Бабусині страви: "Закуска рибна"

Інгредієнти:

  • філе морського окуня -4 шт
  • цибуля – ½ шт.
  • морква – 1 шт
  • твердий сир – 50 г
  • вершкове масло
  • сіль
  • борошно
  • майонез

  • Спосіб приготування:

    1. Філе нарізати на великі шматки, обсушити.
    2. Цибулю нарізати половинками.
    3. Моркву натерти на середній тертці.
    4. В поліетиленовий пакет покласти борошно, сіль, приправу і перемішати. Покласти в пакет шматки риби і акуратно перемішати в суміші так, щоб всі шматки рівномірно вкрилися борошном. Надлишки борошна струсити.
    5. На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити рибу до золотистого кольору.
    6. Форму для запікання змастити маслом, викласти в неї обсмажену рибу.
    7. У сковороді, де смажилася риба - обсмажити цибулю та моркву. Обсмажені овочі викласти на рибу.
    8. Змішати майонез, тертий сир і розбавити водою до консистенції негустої сметани.
    9. Отриманою сумішшю залити рибу.
    10. Поставити запікати в нагріту духовку при 200гр 20-25 хв.