Бабусині страви: "Закусочний рулет з маслинами"

Бабусині страви: "Закусочний рулет з маслинами"

Інгредієнти:

  • червона риба: 250 г
  • маслини: 100 г
  • яйця: 4 шт.
  • майонез: 100 г
  • вершкове масло: 70 г
  • борошно: 2 ст. ложки
  • крохмаль: 2 ст. ложки
  • лимонний сік: 1 ст. ложка
  • зелень, чорний мелений перець та сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Яйця збити з майонезом, посолити, додати борошно та крохамаль і розтерти, щоб була однорідна маса.

    Зелень помити, обсушити і подрібнити у блендері, додати до зелені трошки яєчного тіста і ретельно розмішати. Маслини нарізати кружальцями.

    Деко застелити пергаментним папером і вилити яєчне тісто. Зверху розкласти де-не-де зелень та маслини. Пекти у духовці, попередньо розігрітій до 200 ºС 7-10 хвилин.

    Червону рибу дрібно порізати, змішати з м’яким вершковим маслом та лимонним соком, посолити і поперчити за смаком. Викласти начинку на яєчний корж і згорнути рулетом.