Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Тортелліні відварити у великій кількості добре підсоленої води до готовності.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії до прозорості, а потім додати до неї зелений горошок і потушити все разом пару хвилин.
Ковбасу нарізати кружечками завтовшки 0,5 см.
Дрібно посікти часник і перчик чилі.
Віночком злегка збити яйця, злегка посоливши їх і додавши до них подрібнені часник і чилі.
Вогнетривку форму відповідного розміру змастити вершковим маслом, викласти в неї тортелліні, нарізану ковбасу, тушкований з цибулею горошок і все акуратно перемішати.
Вміст форми залити збитими яйцями і накривши форму фольгою поставити в попередньо нагріту до 180 ° C духовку і запікати близько 20 хвилин, в останні 5 хвилин зняти фольгу, щоб запіканка злегка зарум'янилася.
Запіканку вийняти з духовки, дати їй злегка охолонути й нарізати гострим ножем на порційні шматки. Подавати можна як теплою так і холодною, однаково смачно.