Інгредієнти:
ЗАЛИВКА:
Яйця - 3 шт.
Сметана - 150 гр.
Сир - 200 гр.
Спосіб приготування:
Баклажани очистити "зеброю", нарізати крупно і пересипати сіллю. Через 20 хвилин - ретельно промити і віджати.
Курячу грудку нарізати і замаринувати в суміші: помідор (1 шт.), часник (2 зубки), оливкова олія (1 ст.л), сіль, перець.
Гриби, якщо потрібно, нарізати і полити соком лимона.
Помідори (без шкірки) і перець - нарізати крупно.
На сухій сковороді обсмажити гриби, а потім курку (хвилини 3).
У великому сотейнику обсмажити дрібно нарізаний лук на ол.олії до прозорості, додати томат, часник (3 зуб.), куркуму.
Додати по-черзі баклажани, перець і премешавши, протушкувати їх під кришкою пару хвилин.
Додати помідори, гриби, курку, всі інші трави, спеції і, ще раз перемішавши, викласти у форму для запікання (діаметр 32 см.)
Заливка. Змішати разом: злегка збиті яйця, сметану, сіль, перець.
Вилити зверху овочів і посипати натертим сиром.
Запікати в добре розігрітій духовці (180 градусів) - 20-25 хвилин.
Подавайте з йогуртом, сметаною і гарячим хлібом.