Бабусині страви: "Запечені овочі"

Бабусині страви: "Запечені овочі"

Ідеально смакуватимуть з майонезом, збитою сметаною або карі.

  • Інгредієнти:
    капуста: 500 г.
    початки кукурудзи консервовані: 400 г.
    солодкий перець: 4 шт.
    печериці свіжі (дрібні): 200 г.
    часник: 2 зубці
    олія: 1 ст.л.
    зелена цибуля: півпучка

  • Спосіб приготування:
    Підготувати овочі: перець нарізати великими шматками, капусту – великими квадратиками, гриби і початки кукурудзи розрізати навпіл.
    Цибулю і часник подрібнити, додати трішки олії і добре перемішати.
    Підготовлені овочі впереміж нанизати на великі шпажки чи тонкі шампури, змастити сумішшю цибулі і часнику й обсмажити над розжареним вугіллям до готовності.
    Готові овочі посолити до смаку.