Ідеально смакуватимуть з майонезом, збитою сметаною або карі.
капуста: 500 г.
початки кукурудзи консервовані: 400 г.
солодкий перець: 4 шт.
печериці свіжі (дрібні): 200 г.
часник: 2 зубці
олія: 1 ст.л.
зелена цибуля: півпучка
Спосіб приготування:
Підготувати овочі: перець нарізати великими шматками, капусту – великими квадратиками, гриби і початки кукурудзи розрізати навпіл.
Цибулю і часник подрібнити, додати трішки олії і добре перемішати.
Підготовлені овочі впереміж нанизати на великі шпажки чи тонкі шампури, змастити сумішшю цибулі і часнику й обсмажити над розжареним вугіллям до готовності.
Готові овочі посолити до смаку.