Бабусині страви: "Запечені яйця з беконом і томатами"

Бабусині страви: "Запечені яйця з беконом і томатами"

Інгредієнти:

  • на 2 порції
  • 4 довгих скибочки бекону
  • 1 невеликий помідор
  • 1 ст.л. нарубаної зелені петрушки
  • 4 яйця
  • сіль і парний мелений перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    На помірному вогні розігріваємо суху сковороду. Кладемо бекон і смажимо до коричневого кольору. Знімаємо з сковороди і даємо охолонути.
    Помідор нарізаємо на дрібні кубики. Кладемо в формочки для запікання (у мене 250 мл кожна).

    Остиглий бекон дрібно рубаємо і теж кладемо в формочки.

    Додаємо зелень і вбиваємо по 2 яйця. Солимо і перчимо.
    Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо, поки яйця не схопляться, близько 10-15 хвилин.
    Подаємо негайно.