Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю помити, очистити від шкірки і порізати дольками.
Залити водою, довести до кипіння і варити 4-5 хв. Потім воду злити. Підварену картоплю промити холодною водою.
Картопля підварюється.
Картоплю посолити, поперчити, додати майоран і олію. Ретельно перемішати.
Приправлена спеціями картопля.
Після того картоплю викласти на деко, помістити в розігріту до 200 °С духовку і випікати приблизно 1 год., до готовності. Через півгодини після випікання картоплю слід перемішати.
Картопля на деко.
Поки картопля готується, слід приготувати йогуртовий соус із зеленню та яйцем.
Готуємо йогуртовий соус із зеленню та яйцем.
А тепер можна теплі хрусткі шматочки картоплі макати в соус і насолоджуватись, бо це справді дуже смачно :) Картопля запечена з йогуртовим соусом готова.