Бабусині страви: "Запечена свинина з грибами в вершках та сирі"

Бабусині страви: "Запечена свинина з грибами в вершках та сирі"

Усім, хто любить поєднання свинини та печериць, сюди! Чудовий та простий рецепт, за який вам буде вдячний кожен гість! Чудова ароматна страва стане окрасою вашого свята та ще одною вашою кулінарною перемогою!

  • Інгредієнти:
    свинина - 0,5 кг
    печериці свіжі - 0,5 кг
    цибуля - 1 шт
    вершки 20% - 400 мл
    сіль
    перець
    сир твердий - 200 г
    олія рослинна
    італійські трави

  • Спосіб приготування:

    1. Свинину ріжемо невеликими скибочками. Солимо, перчимо. Кожен шматочок злегка обсмажуємо на рослинній олії.
    2. Гриби ріжемо часточками. Цибулю мілко ріжемо. Пересмажуємо гриби з цибулею. Додаємо сіль, перець. Вливаємо вершки. Тушимо на маленькому вогні 5 хвилин.
    3. Заливаємо грибною сумішшю свинину. Посипаємо сиром та італійськими травами. Запікаємо 50-60 хвилин при 180 градусах.