Бабусині страви: "Запечене рибне філе з цвітною капусткою"

Бабусині страви: "Запечене рибне філе з цвітною капусткою"

Інгредієнти:

  • 1 качан цвітної капусти
  • 200 г рибного філе
  • 15 г вершкового масла
  • 1 чайн. л. крохмалю
  • 1 жовток
  • прянощі
  • нарізана зелень петрушки
  • тертий мускатний горіх
  • 10 г твердого тертого сиру
  • 100 г вершків або молока
  • рослинне масло і панірувальні сухарі для посипки форми

  • Спосіб приготування:

    Цвітну капусту зварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк і розібрати на суцвіття.
    Одну частину рибного філе посолити, присмачити пряностями й тушкувати у власному соці з додаванням масла.
    Форму з вогнетривкого скла змастити жиром, посипати панірувальними сухарями і укласти в неї шарами кольорову капусту та рибне філе.
    З масла і крохмалю зробити заправку, ввести вершки або молоко, посолити, додати мускатний горіх, тертий сир, зелень петрушки, залити цією сумішшю філе з капустою і запекти в духовці на сильному вогні. Подати з картоплею.