Бабусині страви: "Затіруха з куркою"

Бабусині страви: "Затіруха з куркою"

Інгредієнти:

  • бульйон (курячий) - 1.5 л
  • яйце - 2 шт
  • борошно - 6-7 ст. л.
  • картопля - 6 шт
  • цибуля ріпчаста - 1 шт
  • морква - 1 шт
  • лавровий лист - 1 шт
  • сметана - 100 г
  • петрушка - 1 пуч.
  • сіль (за смаком)
  • шматочки курки вареної

  • Спосіб приготування:

    У курячий бульйон киплячий додаємо картоплю, порізану довільно, варимо хвилин 5. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на дрібній тертці, обсмажуємо під кришкою на сковорідці. Яйце збиваємо і розтираємо в крихту з борошном. Борошна знадобиться приблизно ложок 5-6 столових з гіркою. Друге яйце збиваємо, додаємо пару ложок киплячої водички з супу, розмішуємо. Виливаємо в каструлю помішуючи. Додаємо зажарку, лавровий лист, і тісто, пару хвилин добре перекотивши по дну, щоб не пристало. Солимо, перчимо до смаку, варимо ще хвилин 10. Додаємо дрібно нарізану зелень і сметанку, залишаємо на маленькому вогні ще кілька хвилинок. Супчик готовий. Просто, швидко, і смачно. Перед подачою кожному у тарілку покласти шматочок курочки.