Бабусині страви: "Заварні млинці з сирно-полуничним кремом"

Бабусині страви: "Заварні млинці з сирно-полуничним кремом"

Інгредієнти:

  • 1 стакан молока
  • 2 яйця
  • цукор (за смаком)
  • сіль щіпка
  • ванілін
  • борошно 4 ст.л
  • масло вершкове 40 гр
  • начинка:
  • вершковий сир (або кремчіз) 100 гр
  • вершки 50 мл
  • полуниця 100 гр
    цукрова пудра з ваніліном 3 стл.л


  • Спосіб приготування:

    Яйця збиваємо з цукром (цукор додаємо за смаком, хто як любить). Не перестаючи збивати вливаємо кипляче молоко (поки збиваєте яйця молоко можна підігріти у мікрохвильовці) Продовжуємо збивати. Маса збільшується в два рази.
    Додаємо борошно, ванілін і сіль. Перемішуємо (вже не збиваємо) і вже потім вводимо розтоплене вершкове масло.
    Тісто виходить з пінкою, заварне.
    Випікаємо млинці, як завжди.
    Робимо крем:
    Кремчіз збиваємо з вершками і цукровою пудрою, додаємо розтерту полуницю.
    Виходить сирно-полуничний крем.
    Коли млинці охолонуть (зовсім), промазуємо кожен млинець кремом і загортаємо в трубочку.
    Посипаємо цукровою пудрою.