Бабусині страви: "Заварні млинці"

Бабусині страви: "Заварні млинці"

Млинці. Для того, аби вони вийшли смачними, пухкими та не вимагали багато часу на приготування, скористайтесь цим рецептом. Заварні млинці - один з найвідоміших та найсмачніших рецептів. Подавати їх на стіл доречно буде зі сметаною, джемом або варенням. Секрет смаку цих млинців полягає в дотриманні правил приготування млинцевої суміші.
Інгредієнти:

  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Сіль за смакоом
  • Кефір 0,5 л.
  • Молоко 0,5 л.
  • Борошно 15 ст.л.
  • Сода, погашена оцтом 1 ч.л. без верху

  • Збийте 2 яйця з цукром і сіллю, додайте кефір і соду, перемішайте.

    Поступово додавайте борошно.

    Молоко доведіть до кипіння, і гарячим додавайте в тісто поступово, весь час перемішуючи.

    Дайте тісту постояти 10-15 хвилин.

    Набираючи повний черпак млинцевої суміші, смажити на сковороді, змащеній олією або шматочком сала.

    Обсмажувати млинці з двох сторін.

    Коли викладаєте на тарілку, на кожен млинець кладіть шматочок масла, потім зверху інший млинець.