Млинці. Для того, аби вони вийшли смачними, пухкими та не вимагали багато часу на приготування, скористайтесь цим рецептом. Заварні млинці - один з найвідоміших та найсмачніших рецептів. Подавати їх на стіл доречно буде зі сметаною, джемом або варенням. Секрет смаку цих млинців полягає в дотриманні правил приготування млинцевої суміші.
Інгредієнти:
Збийте 2 яйця з цукром і сіллю, додайте кефір і соду, перемішайте.
Поступово додавайте борошно.
Молоко доведіть до кипіння, і гарячим додавайте в тісто поступово, весь час перемішуючи.
Дайте тісту постояти 10-15 хвилин.
Набираючи повний черпак млинцевої суміші, смажити на сковороді, змащеній олією або шматочком сала.
Обсмажувати млинці з двох сторін.
Коли викладаєте на тарілку, на кожен млинець кладіть шматочок масла, потім зверху інший млинець.