Бабусині страви: "Жарке по-болгарськи"

Бабусині страви: "Жарке по-болгарськи"

Інгредієнти:

  • куряча печінка - 300 г
  • курячі сердечка - 300 г
  • цибуля - 300 г
  • помідори - 3-4 шт
  • часник - 4 зубці
  • зелень петрушки - 0,5 пучка
  • рослинна олія - для смаження
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Часник дрібно поріжте, цибулю поріжте півкільцями, помідори натріть на крупній тертці.

    Курячі сердечка та печінку обсмажте на рослинній олії, на сильному вогні, посоліть, поперчіть, додайте часник і через хвилину цибулю. Уменшіть вогонь і продовжуйте обсмажувати, помішуючи.

    Коли цибуля стане золотистою, додайте помідори і уменшіть вогонь.

    Тушіть, поки не випарується 2/3 рідини. За пару хвилин до готовності додайте подрібнену зелень.