Бабусині страви: "Жульєн в булочці"

Бабусині страви: "Жульєн в булочці"

Інгредієнти:

  • булочки - 4 шт.
  • варений курячий окіст - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • борошно - 1 чайна ложка
  • сметана - 6 столова ложок
  • сир тертий - 50 г

  • Спосіб приготування:

    1. Цибулю порізати тонкими півкільцями і тушити на слабкому вогні в невеликій кількості рослинної олії. Вона повинна стати м'якою, прозорою і зменшитися в об'ємі в чотири рази.

    2. До готової цибулі покласти ложечку борошна, перемішати і зняти з вогню.

    3. Куряче м'ясо розділити на шматочки.

    4. У булочки зрізати верхівку і вибрати м'якуш, залишаючи стінки товщиною 1 см. У булочку покласти цибулю, курку, спеції за смаком, залити сметаною, трохи перемішати.

    5. Зверху присипати тертим сиром. Поставити в духовку до розплавлення сиру.