Бабусині страви: "Золотиста рибка з овочами"

Бабусині страви: "Золотиста рибка з овочами"

Інгредієнти:

  • 2 - 3 шт філе мінтаю
  • 1 яйце
  • 2 томата
  • жменя суцвіть романеско
  • 2 - 3 пластини сиру
  • 1 червоний болгарський перець
  • 2 - 3 молодих картоплини
  • 100 грам панірувальних сухарів
  • сіль і білий мелений перець

  • Приготування:

    1. Картоплю помити, якщо треба - почистити, нарізати тонкими пластинами, викласти у змазаний маслом деко, посолити.

    2. Рибу порізати на порційні шматочки, вмочити у збите яйце, обсмажити, ще раз вмочити у яйце, потім у панірувальних сухарях (які перчимо і солимо), викласти на картоплю. Зверху на рибку покласти шматочки томатів і перцю, пластини сиру.

    3. По деку живописно розкидати романеско, все разом присипати злегка сухарями і поставити в розігріту духовку хвилин на 20 - 25.

    Влітку варто обов'язково спробувати смачну рибку, а приготувати її з овочами!