Бабусині страви: "Зупа з яловичиною та чорносливом"

Бабусині страви: "Зупа з яловичиною та чорносливом"

Інгредієнти:

  • бульйон 2-2,5 л
  • картопля 2 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • сочевиця (червона) 2 ст. л.
  • горіхи волоські 20 г
  • чорнослив 5 шт.
  • зелень свіжа
  • сіль
  • улюблені спеції

  • Спосіб приготування:

    Зварити м'ясний бульйон. У бульйон додати моркву шматочками. Можна використати ще приправу зроблену на зиму (цибуля, морква, перець, помідори, зелень).
    Картоплю нарізати кубиками.
    Зпасерувати горіхи і цибулю. Пропонується горіхи розтерти, а половину порубати шматочками. Додати чорнослив (можна замість чорносливу взяти родзинки).
    У бульйон покласти картоплю, коли вона буде майже готова, додати сочевицю (червона дуже швидко вариться, якщо брати іншу, то треба її замочувати і варити раніше картоплі), потім пасеровані цибулю з горіхами і чорносливом, додати свіжу зелень. Суп готовий.