"Бачте як цікаво все виходить?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Бачте як цікаво все виходить?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Був собі такий заступник голови АП часів Януковича Андрій Портнов (колишній адвокат і депутат Юлії Тимошенко, до речі). Після Революції Гідності і весь період президентства Петра Порошенка Портнов ховався за кордоном. Але варто було перемогти Зеленському, як Портнов з помпою повернувся до України.

Тут він перекваліфікувався в містифікатора і казочника та почав розповідати побрехеньки як Порошенко возить готівку валізами. І не тільки.

Ще Портнов ініціював проти Порошенка низку кримінальних справ. Про Керченську протоку, наприклад. Ще, Портнов навіть хвалився, що саме він стояв за репресіями проти генерала Марченка, який щойно захищав Миколаїв.

З появою на Банковій Єрмака, там же окопалися дві креатури Портнова - Татаров і Смірнов. Татаров - це той що брав участь в розгоні Майдану і якого Арестович називав приємною людиною і профессіоналом.

Татаров часу не гаяв і невдовзі ДБР, що перетворилося на каральний орган проти опозиції, очолив колишній колега Татарова Олексій Сухачов. Саме з його подачі тоді заходилися шпетити Петра Порошенка. А коли згадобилося, то і Кіру Рудик. Що правда всі потуги вийшли в свисток, звинувачення ДБР розвалювалися в судах.

З початком вторгнення Портнов благополучно виїхав за кордон. А коли діяльність Єрмака і Татарова розкритикувала американська конгресвумен Вікторія Спартц, ЗЕботва змалювала Спартц як типову баригу і мародера. За до болі знайомими лекалами.

А серед силовиків з'явилися зразу ще дві нові креатури Татарова. Симоненко і Малюк, замість відповідно Венедіктової і Баканова.

І ЖОДНА кримінальна справа проти Порошенка порушена за участі Портнова досі не закрита.

Все це називається: "Зеленський прагне єднання всіх патріотів і бореться за Україну".

Розкажіть все це шануваьникам Зеленського. І насолодіться, як у відповідь залунає звичне "А ваш Порошенко!" Що їм відповідати?