"Багаторічний лизун" - Павло Бондаренко

"Багаторічний лизун" - Павло Бондаренко

"Легенда українського спорту", 35-разовий рекордсмен світу у стрибках з жердиною, Герой України, колишній президент НОК України Сергій Бубка вручив золоту медаль росіянці з Барнаулу, яка зараз виступає за Німечину, Дар’ї Варфоломеєвій, котра виграла фінал Олімпійських ігор в особистому багатоборстві художньої гімнастики. З рукопотисканнями...

Бути гарним спортсменом (і не тільки спортсменом) це не значить бути патріотом своєї держави і народу. Бубка - багаторічний лизун "донецьких" та московських дуп. Спочатку був депутатом ВРУ від кучмівської "ЗАЄДУ", потім від Партії регіонів. Потім радником Януковича.

З 2005 по 2022 був президентом НОК України. А членом Виконкому МОК від України залишеється досі. Це незважаючи на те, що минулого року виявилася наявність у нього трьох фірм, зареєстрованих на болотах, одна з яких посталачала нфтопродукти до т.з. ДНР, а ніша надавала послуги т. з. "мвс днр".

А ще Бубка є онуком племінниці видатного українського релігійного, наукового і політичного діяча митрополита Іларіона (Огієнка).

Як там у Шевсенка?

"Славних прадідів великих правнуки погані"...