"Банальна війна за шмат..." - Роман Донік

"Банальна війна за шмат..." - Роман Донік

Люди, які привели до влади Зе (окрім Геращенко), зібралися в студії Шустера, щоб обсудити результати своїх дій в останні роки для держави. Не всі звісно зібралися. Не вистачало кількох.

А вся патріотична спільнота з того оргазмує. Альо, гараж. Це саме ті люди, які зробили можливим вибір простого наріда в 19 році. Зараз ці досвідчені політики та журналісти щось там розгледіли, що там щось не так? 

Брехня. 

Бо все це було очевидно в 19 році. Як мінімум для нас, для тих, хто криком кричав що не можна цього робити. 

А ці покидьки просто розраховували, що вони урвуть свій шмат пирога при далекому від політики Зеленському. Але коли з'ясувалося, що Вова "не лох какой нибудь" і там муха без квитка не пролітає, то всі різко прозріли. На половині терміна. І принесли в студію младого комсомольця, за сумісництвом "старуху проценщіцу", та старого гебнявого Смішка, якого просуває Гордон. 

Агов, народ! Вам ніде не тисне, що вся ота псевдодержавницька шобла вам вже готує нове обличчя? І це обличчя явно не Порошенко чи хтось з державників. І що нове обличчя буде ще гірше чим Зеленський, бо всі ті діячі не зроблять більше такої «помилки». 

Що це банальна війна за ресурси? Бо всі вони не змінили своєї риторики. Бо їм всім не держава важлива, а що вони зможуть урвати від нової влади.