"Банда комедіантів нашутіла нам війну, злидні і мільйони біженців" - Джон Сміт

"Банда комедіантів нашутіла нам війну, злидні і мільйони біженців" - Джон Сміт

Громадянин РФ, багаторічна прокремлівська промокашка, в якості продюсера КВН 15 років ("лучшие годи моєй жізні в Москвє") за фінансування Кремля забезпечує діяльність пропагандистського підрозділу ФСБ, разом з Масляковими, тими самими, що зараз організовують КВН на окупованому Донбасі і в Криму, дарує нам оті всі шуткі про "крутого путіна", Україну і "тупих західних лідерів".

Після Майдану, окупації Криму і Донбасу кидає все це і перебирається в Україну (отримує завдання?). Разом з коміком засновує Лігу Сміху, де всі ці жидкови шутять нам вже про "корумповану українську еліту".

В результаті нашутілі цілого Зеленського президентом.

До 2019 року спокійно веде бізнес з окупантами в окупованому Криму, куди їздить по паспорту громадянина РФ. З колаборантами-кримнашистами, організаторами "референмуму", платить мільйони податків рашці, фактично допомагає окупанту забезпечити окуповану територію. За всю цю діяльність на благо окупантів вигідно набуває у свою власність вкрадену окупантами українську землю у Криму.

Одне не ясно: депутата-зрадника Ковальова грохнули за співпрацю з окупантами. Страшно уявити: невже цей відслюнявлює процент яйцям незламності?

Ну а коли банда комедіантів робить свого шутніка президентом, цей власну доцю, яка також всі ці роки веде бізнес у Криму, робить новим чєсним ліцом, депутатом-служкою. А її муженька і свого зятя - губернатором Вінниччини.

Весь цей кооператив озеро постійно замішаний в численних корупційних скандалах.

Сам отримує державне фінансування на свої дебільні серіали. Уже після початку вторгнення продюсує комедійний серіал "Волонтери", щоб розкрутити вам нових нових ліц із коміків.

Гроші із бюджету на виробництво гівноконтенту отримує одночасно з Горбуновим, який тоді за всіх віддувається, а от щодо компанії цього Барулі тішина і жодного скандалу. Мабуть тому, що співзасновники - свинарчуки Зеленського: оця пошесть - міндічі і шефіри.

Ось така історія.